Creatieve anti-verveeltip

Ik kan het niet ontkennen: de vakantie is leuk maar soms verveel ik mij wel een beetje. Om er voor te zorgen dat dit jullie deze zomervakantie niet overkomt heb ik een goed tip voor jullie.

Ik heb een tijdje geleden mijn passie gevonden voor kalligrafie en het tekenen van doodles dankzij deze twee geweldige boeken: creatief handletteren en meer en het boek doodles en letters.

Creatief handletteren en meer
Dit boek leert je veel over kalligrafie. Je leert dankzij dit boek werken met een kroontjespen, je leert vele mooie letters schrijven, hoe je quotes op een creatieve manier op een blad papier kunt brengen, ... Ik heb heel veel van dit boek geleerd maar ik heb ook veel geleerd van filmpjes op YouTube. Zo heb ik ook hele toffe stiftjes ontdekt van het merk Tombow.


kroontjespen met inkt


een eigen creatie

een eigen creatie

een eigen creatie


Tombow stiftjes

Doodles en letters

Dit boek leert je om toffe doodles (kleine, toffe tekeningetjes) te maken en ook om op een toffe manier tekst op een blad papier te zetten. Ik heb hier al een paar toffe doodles mee gemaakt en daarna heb ik er een een tof tekstje bij geplaatst met Photoshop. 


een eigen creatie

een eigen creatie

 Al deze creaties staan nu al te blinken op mijn Pinterest account en sommigen heb ik ook al op mijn Facebook pagina en Instagram geplaatst.

Hopelijk gaan jullie aan de slag met deze tip en gaan jullie je deze vakantie niet meer vervelen.
Veel plezier!

Reacties