Fris, modieus kapsel

Vandaag wil ik graag een goede tip meedelen aan de meisjes onder ons. Lang, dik haar en warm weer is namelijk niet zo'n goede combinatie en daarom wil ik jullie laten zien hoe je die grote bos haar kan omtoveren tot een fris maar toch ook modieus kapsel.
Ik maak graag gebruik van een donut waar je een toffe dot mee kunt maken. Ik leg jullie met plezier uit hoe je hieraan moet beginnen.

  • Voor je aan de slag kan gaan heb je natuurlijk het nodige materiaal nodig. Het belangrijkste is natuurlijk een donut. Je kunt deze kopen bij Pro- Duo, bij Claire's,... Je kan hem terugvinden in verschillende kleuren (kies bij voorkeur een kleur die gelijkt op jouw haarkleur zodat de donut niet te hard opvalt) en maten (wie dikker haar heeft kan beter een grotere donut kopen. Natuurlijk kunnen een kam, 2 rekkers en een paar speldjes ook niet ontbreken.

  • Als eerste stap maak je een gewone paardenstaart en haal je die door de opening van de donut.  • Daarna verdeel je je haar over de donut zodat je niets meer van de donut kunt zien. (Ik vind dit gemakkelijker wanneer ik mijn hoofd naar voren buig.) Als je dat gedaan hebt neem je de tweede rekker en doe je die rond je donut. 


  • Vervolgens moet je de overige haren nog wegwerken. Als je iemand bent met iets minder lange haren (net zoals ik) kun je je haar rond je donut wikkelen en dat dan vastspelden met kleine speldjes. Heb je iets langere haren dan heb je meer mogelijkheden. Eén van die mogelijkheden is om het overige haar te vlechten en het dan rond je donut te wikkelen.  • Ten slotte spuit je een beetje haarlak op je kapsel zodat het goed in model blijft en dan kun je de warme dag met een fris kapsel tegemoet gaan. 


Reacties