Op verkenning in Mechelen


Het is officieel vakantie en wie vakantie zegt, zegt natuurlijk ook shoppen! Daarom ben ik voor een dagje naar Mechelen getrokken. Ik ga natuurlijk heel graag naar Mechelen om te shoppen maar daar vallen ook nog veel meer andere toffe dingen te beleven. Ik wil je graag even laten kennismaken met een paar van mijn favoriete plekjes in Mechelen.
Mode en luxe
Van mode en luxe hebben ze in Mechelen veel in de aanbieding. Ik leer je alvast mijn favoriete winkels kennen.

Esprit: Deze winkel zullen de meeste ongetwijfeld wel kennen. Je vind hier heel toffe kleding voor jong en oud. Hier heb ik alvast mijn goesting gevonden en ik ben met vele toffe esprit kleren naar huis teruggekeerd. Een toffe jeansbroek, een toffe t-shirt, een hip shortje en een chic kleedje hebben mijn aandacht weten te trekken.  
Adres: Bruul 82 - 2800 Mechelen
Pandora: Ik draag ondertussen al met trots een jaar mijn pandora-armbandje om mijn pols. Het is altijd leuk om hier even binnen te springen en om de vele bedeltjes hier te bewonderen (en natuurlijk soms ook om er eentje te kopen ;-)). Voor diegene die niet zo'n interesse hebben in armbanden hebben ze daar nog vele andere mooie juwelen.
Adres: Bruul 64 - 2800 Mechelen

Paris londres: Deze schoenenwinkel is één van mijn favoriete. Je vindt er schoenen van verschillende merken voor de dames en heren onder ons.
Adres: Bruul 16 - 2800 Mechelen Lekkernijen
Aan lekkernijen kom je in Mechelen zeker niet te kort. Ik vind altijd wel mijn goesting (wat natuurlijk ook niet moeilijk is).

Moochie: Hier kan je smullen van een heerlijk frozen yogurt. De smaak, grote en toppings (snoep, fruit,...) zijn allemaal zelf te kiezen. Dit is een overheerlijke afkoeling voor in de zomer (die er hopelijk bijna echt aankomt).
Adres: Ijzerenleen 1 - 2800 Mechelen

Le pain quotidien: Dit is mijn favoriete plekje in gans Mechelen. Ik kom hier graag voor de overheerlijke frambozenlimonade maar je kan hier natuurlijk ook gewoon iets gaan eten.
Adres: Ijzerenleen 34 - 2800 Mechelen

Mmm... een overheerlijke frambozenlimonade.
Les tartes de françoise: In dit kleine winkeltje vind je vele ongewone (maar ook overheerlijke) taarten terug. Je vind hier zelfs gluten- en lactosevrije gebakjes terug en de chocolade muffin is naar mijn mening een echte aanrader.
Adres: Hoogstraat 66 - 2800 Mechelen


Ontspanning en vrije tijd
Ook hiervan is er geen tekort in Mechelen. Hier vind je mijn favoriete winkeltje als het gaat over ontspanning en vrije tijd.

De banier: Hier vind ik altijd wel iets leuks en kan ik mijn creativiteit de vrije loop laten gaan. Je kan hier ook altijd terecht voor een paar toffe workshops.
Adres: Onze-Lieve-Vrouwestraat 34 - 2800 Mechelen

Wat zijn jullie favoriete plekjes in Mechelen? Laat zeker iets achter in de reacties onderaan dit bericht.

Reacties