De Dolle Mart

Ondanks het vreselijk raar weer van vandaag is het ons (mijn mama en ik) toch gelukt om even een bezoekje te brengen aan De Dolle Mart. Dit evenement vond zich plaats op de Ixenheuvel te Putte. Hier kon je genieten van allerlei toffe kraampjes (veel kraampjes waren er niet maar ze waren wel allemaal zeker de moeite waard), foodtrucks, kinderanimatie,... . Ik heb enorm veel genoten van dit uitstapje en ik laat jullie dan ook graag kennismaken met mijn favoriete kraampjes die vandaag stonden te blinken op De Dolle Mart.
Inked
Dit kraampje heeft onze aandacht getrokken vanwege hun prachtige sleutelhangers en armbanden maar je kan er ook terecht voor een mooie tatoeage.

Natuurlijk zijn we daar niet vertrokken zonder een souvenirtje. Mijn mama heeft zich een sleutelhanger met het opschrift topwijf aangeschaft. Dat past dan ook helemaal bij haar. Ze is een topwijf!
Atelier Panache
In dit kraampje vind je vele toffe kaartjes terug. Er staat altijd een prachtige tekening en tekstje op en dit is dan ook allemaal zelf gemaakt! Ik ben dol op deze kaartjes en uiteraard hebben we er dan ook een paar van mee naar huis genomen. Ik vind deze kaartjes gewoon te mooi om weg te geven!Onze prachtige kaartjes.


De vrouw die achter deze mooie kaartjes staat is enorm gepassioneerd door haar werk. Daarom wou ik dan ook al te graag op de foto met deze geweldige vrouw.
Ps: Zien jullie ook de gelijkenissen tussen deze dame en haar tekening?Bij LeBeauSset kan je terecht voor handgemaakte juweeltjes, handtassen,... . Hier hebben vooral de oorbellen onze aandacht getrokken. Wij waren er meteen helemaal weg van en tot gevolg hebben we ook dit kraampje niet kunnen verlaten zonder een nieuwe aanwinst. Mijn mama heeft hier twee paar prachtige oorbellen gekocht die haar ook nog eens prachtig staan. Natuurlijk kon ik ook hier niet vertrekken zonder een foto met de geweldige man die achter dit alles staat.
Mama's nieuwe oorbellen.
Mama's nieuwe oorbellen.
Tasjes met stijl
Bij dit kraampje heb ik een geweldig tof aandenken gekregen van de beste mama ooit: een poezenketting. Ik ben hier heel erg blij mee! Ik ben namelijk een grote poezenfan en ik heb er dan ook eentje waar ik zielsveel van hou. Je vind hier natuurlijk ook nog vele andere toffe dingen zoals: tassen en andere juweeltjes. Ook hier ga je zeker niet voorbij zonder iets te kopen.Voor mij was dit zeker en vast een geslaagd uitstapje.


Reacties