Fotozoektocht 11.11.11

Iedereen kent wel zo'n weekend waarbij je (buiten het maken van je huiswerk dan) je dood zit te vervelen, al liggend in de zetel zit na te denken over wat je zoal kan doen en dat allemaal zonder enig resultaat. Dit zijn echt de saaiste weekends ooit, al is het onmogelijk nog slechter te doen dan school, heb ik een hekel aan zo'n soort weekends! Ik heb graag iets te doen en amuseer mij dan ook te pletter alsof het de laatste keer is. Maar dan... op zo'n moment waarop ik in mijn eigen aan het piekeren... pinkt mijn telefoon! Het is een geweldige vriendin van mij die mijn weekend helemaal af maakt. Ze vraagt of ik zin heb om samen met haar mee te doen met de fotozoektocht van 11.11.11 en natuurlijk zei ik zonder twijfelen (na het even te checken bij mama en papa) ja!

Zaterdag namiddag zijn we dan ook op zoektocht gegaan naar de vele foto's die in een parcours van ong. 6 km verstopt waren. De zoektocht bestond uit drie onderdelen: fotozoektocht kinderen, fotozoektocht volwassenen en een aantal quizvragen. De fotozoektocht voor kinderen was vrij eenvoudig. Je moest bijvoorbeeld een standbeeld of een fonteintje uit iemands tuin weten te vinden. De jongere broer van die "geweldige vriendin die mijn weekend helemaal af heeft gemaakt" heeft zich samen met een paar van zijn vriendjes aan deze foto's gewaagd. De zoektocht en quizvragen voor volwassen waren een tikkeltje moeilijker maar het is ons toch gelukt om het merendeel van de foto's en een paar antwoorden van de quiz te vinden. Om aan jullie te bewijzen dat dit heus niet zo simpel was daag ik jullie uit om het antwoord op de volgende vraag te weten te komen. Op de onderstaande foto zien jullie 6 foto's staan waarvan één foto in het landschap te vinden is. Nu is mijn vraag simpel: Welke foto vind je in het landschap terug en natuurlijk ook waar?  PS. Het antwoord vindt je onderaan dit bericht.


Ik heb enorm genoten van deze dag en hoop natuurlijk dat onze moeite beloond wordt met een prijs. De prijsuitreiking vindt 18 oktober plaats. Ik zal dus nog even geduld moeten hebben maar ik heb er het volste vertrouwen in.

Wie van jullie is een goede speurneus en wist het antwoord op mijn vraag?  

Reacties