Things to do with friends

Iedereen kent wel het gevoel wanneer je met een aantal vriendinnen (vrienden) afspreekt, hier weken of dagen naar uitkijkt en wanneer het dan eindelijk zo ver is, weet niemand wat te doen. Ik ben dus iemand die dit altijd voor heeft, maar ik durf er voor te wedden dat ik niet de enige ben. Daarom nodig ik ook altijd liever mensen uit dan dat ik bij vriendinnen op bezoek ga, want dan kan je namelijk het volgende excuus gebruiken: "Jij bent gast, dus jij mag kiezen." Vandaag heb ik dit excuus ook maar al te graag boven gehaald, maar my two friends geraakten er maar niet uit over wie de knoop zou doorhakken en zo kwamen we nog geen stap verder. Maar geen paniek, we hebben geen uren liggen discussiëren hoor, na zo'n halfuurtje hadden we wel iets gevonden 😉 . Graag geef ik jullie een paar tips mee zodat jullie dit zeker ook niet overkomt de komende vakantie.


Wees eens creatief:
Ook al zijn jij en je vriendinnen niet even handig en/of creatief, je zal merken dat dit samen tien keer zo leuk is dan alleen. Wanneer er bij iemand iets niet zo goed lukt, is er altijd wel iemand om je te helpen of om je gewoon vierkant uit te lachen natuurlijk 😂: ambiance verzekerd! En wanneer niemand weet wat te maken, kan je altijd eens rondneuzen op het internet. Er zijn zovele youtube-filmpjes met diy-ideetjes en natuurlijk bestaat er nog altijd Pinterest (klik voor al mijn pinterest diy-ideetjes). Als je dan nog altijd je goesting niet gevonden hebt kan je je natuurlijk ook eens aan een van mijn creatieve projectjes wagen zoals: musiceer met recyclage materiaal, leef je uit met een beetje washi tape, probeer mijn bureau-tip eens uit, teken op een creatieve manier,... of probeer, net als wij vandaag deden, een quote-bladwijzer te maken.

Ons prachtig resultaat!

Laat de kok in jezelf naar boven komen:
Wanneer het zonnetje schijnt heb je af en toe wel eens nood aan wat verfrissing. Je kan natuurlijk zelf een drankje uit de koelkast halen of een ijsje uit de diepvries tevoorschijn toveren, zoals wij deden, maar jullie kunnen ook zelf de keuken induiken. Je kan een eigen fruit-frisco maken of bijvoorbeeld mijn rode bessen siroop eens uitproberen.

Speel een spel:
Neus nog eens in je spelletjeskast, zet de wii na al die jaren nog eens aan, haal nog eens een boek kaarten boven,... Misschien denk je wel: "hoe saai is dit?", maar dan zit je er serieus naast. Dit is en blijft een leuke bezigheid als je niet weet wat te doen met je vrienden.

 Capture the good tings:
Neem je fototoestel, gsm,... af en toe vast en neem een paar mooie foto's, neem een paar musical.ly's op,... Dit lijkt niets bijzonders maar het is o zo tof en vooral dan wanneer je samen alle (mislukte) foto's bekijkt. Er zijn altijd wel een paar "blooper" foto's waar je dan jaren later nog altijd kunt om lachen.Zoek de zon op:
Dit vind ik de belangrijkste tip van allen: ga naar buiten, met dit goede weer kan je toch niet de hele dag binnen zitten! Je kan buiten zoveel doen! Zo kun je al mijn bovenstaande tips ook buiten in het zonnetje doen (maar wanneer je besluit buiten te gaan knutselen, vergeet er dan geen rekening mee te houden dat de wind niet altijd even goed gezind is 😉) of zet je gewoon buiten in het gras en klets een beetje bij.

Zo, dit waren al mijn tips en hopelijk weten jullie vanaf nu altijd wat te doen wanneer je met vriendinnen afspreekt.

Reacties