Bye radio, hello Sonos

Sinds wij enkele weken geleden Sonos in ons huis hebben mogen verwelkomen, wordt de gewone radio hier niet veel meer aangeraakt. Dit home sound system waarmee je muziek kunt streamen via wifi en zo je huis vult met muziek is erg geliefd bij ons hele gezin. Het eerste wat we doen als we wakker worden is de i-pad erbij nemen, de Sonos app openen en vergaderen over welke muziek we eerst willen horen. Soms is dat een cd die we op een i-pad of op een van onze smartphones hebben staan, soms is dat simpelweg de radio en op andere dagen is dat dan weer een van onze vele lijsten op spotify. We hebben voor ieder wat wils en lopen altijd met een grote lach op ons gezicht rond in huis!

Zoals ik al zei, hebben we op Spotify enkele lijsten aangemaakt met onze favoriete liedjes. En uiteraard staan die allemaal openbaar zodat jullie onze lijsten ook door jullie Sonos speakers kunnen laten dreunen. De lijst die bij ons het meest afgespeeld wordt is de lijst die alleen maar uit Nederlandstalige liedjes bestaat. Van Marco Borsato, Raymond Van Het Groenewoud en Bobbejaan Schoepen tot Bazart, Lil kleine en Jebroer, alles hebben we in de aanbieding ;-). Ook hebben we een lijst waarin we al onze favoriete gitaarliedjes gebundeld hebben, een lijst met al de zomerhits van 2017, een lijst met onze favoriete liedjes en gisteren zijn we een lijst begonnen vol met filmmuziek. Zo'n 15 uur luisterplezier verzekerd met deze 5 lijsten!

PS: Als je meerdere Sonos speakers hebt kun je in elke kamer van het huis andere muziek afspelen. Dit hebben wij jammer genoeg nog niet maar hopelijk komt daar binnenkort verandering in.


Hebben jullie nog tips voor een nieuwe Spotify lijst of kennen jullie een goede bestaande lijst die jullie altijd grijs draaien?

Reacties