Een rondleiding door mijn kamer

Ondertussen blog ik al iets meer dan anderhalf jaar en of jullie mij nu persoonlijk kennen of niet, weten jullie sowieso al heel erg veel over mij.  Maar natuurlijk zijn er nog zoveel meer dingen die jullie niet van mij weten. Daarom zou ik jullie graag nog een beetje meer over mezelf vertellen, zodat jullie een goed beeld hebben van wie de persoon is die al deze blogberichtjes eigenlijk schrijft. En hoe kan ik dat beter doen dan jullie een rondleiding te geven door mijn eigen slaapkamer. Dat is de enige plaats in het hele huis dat echt helemaal van mij alleen is en dus ook helemaal naar mijn smaak ingericht is. Als je ook maar één voet in mijn slaapkamer zet weet je al meteen wat mijn grootste interesses zijn en dat is natuurlijk hoe elke tienerslaapkamer hoort te zijn ;-).

Bij het binnenkomen van mijn slaapkamer kan je niet naast mijn grote Ikea-kader kijken vol met foto's van de mensen om wie ik heel erg veel geef. Vorig jaar ben ik op dit, naar mijn mening, briljante idee gekomen en dit geeft al direct mijn liefde voor familie, vrienden en natuurlijk fotografie weer.


Op de rechter muur van mijn kamer staat ook iets waar je onmogelijk naast kan kijken, een muursticker met muzieknoten. Deze hangt al vele jaren op mijn blauwe ,dat is uiteraard ook mijn lievelingskleur (eigenlijk meer appelblauwzeegroen maar soit 😂), muur omdat muziek al minstens zeven jaar een hele grote passie van mij is.


Als je je dan een kwartslag naar links draait, stoot je op een boekenplank zonder boeken! Niet dat ik niet veel lees, het tegengestelde is namelijk waar, maar ik verkies het toch mijn elfjes uit te stallen in mijn kamer in plaats van mijn boeken, die er toch nooit van mijn leven allemaal op geraken. Vooral vroeger was ik enorme fan van deze elfjes die ik samen met mijn verzameling van vele stenen (voornamelijk bestaande uit amethisten) kocht, maar ik vind ze nu nog altijd PRACHTIG!


Aan dezelfde muur hangt ook nog een kaartenrekje die ik dit jaar (technisch gezien eigenlijk vorig jaar) kreeg van de allerliefste kerstman. Na lang denken, heb ik eindelijk het perfecte plaatsje gevonden om hem op te hangen en ik ben er toch oh zo blij mee. Ik heb mijn favoriete foto's afgedrukt op blanco kaartjes van de Hema en mijn favoriete kaartjes (zoals die van Trut: mijn favoriete kledingmerk) verzameld en tadaaaaa! Dit kreeg ik als resultaat en nu kan ik mijn foto's, kaartjes en schikking veranderen wanneer ik maar wil. PS: Het kaartenrekje komt van de Hema ;-).


Aan alweer dezelfde kant van mijn kamer (ja, ik weet het, die kant heb ik echt volgepropt met allerlei spullen) staan nog twee belangrijke dingen, namelijk mijn verzameling badeendjes en mijn sportzak.
Over mijn badeendjes valt eigenlijk niet veel te zeggen want het is gewoon heel simpel: ik hou van badeendjes, dus ik verzamel ze! En mijn sportzak zit natuurlijk boordevol -eigenlijk zelfs te vol- sportmateriaal. Ik zou mijn sportzak dringend nog eens moeten uitrommelen.Wanneer je nog een kwartslag naar links draait, wordt je overladen door allerlei muziek items. 1 muzieksticker op mijn muur is bijlange niet genoeg om mijn liefde voor muziek te uiten dus heb ik in mijn kamer ook nog eens een radio, cd's en natuurlijk mijn prachtige gitaar staan! Ook al hebben wij nu Sonos in huis en bestaat er zoiets als Spotify (wat ik uiteraard ook geweldig vind) vind ik cd's wel veel meer charmes hebben. Dat is iets wat ook de kerstman alweer heel goed wist want ik heb namelijk twee geweldige cd's gekregen van hem en zelf heb ik ook net nog twee fantastische cd's gekocht.
Als je nogmaals de moeite wilt doen om een kwartslag te draaien, tref je daar mijn klerenkast aan vol met posters. Hieraan kan je dan weer zien dat ik, zoals jullie ongetwijfeld al wel weten, super veel van quotes hou en natuurlijk ook van de Flow. Deze posters komen namelijk uit mijn favoriete tijdschrift waar ik wel uren door kan bladeren.
Last but not least heb je natuurlijk nog mijn nachtkastje waar altijd wel een boek op te vinden is. Dat is de enige manier waaraan je in mijn kamer kan merken dat ik een echte boekenwurm ben. De rest van al mijn boeken staan altijd mooi in mijn kast opgeborgen en de reden daarvan weten jullie als jullie mijn blogberichtje goed gelezen hebben ;-).


Wat vertelt jullie kamer over jullie persoonlijkheid?

Reacties