#throwbackthursday

Iets minder dan een jaar geleden heb ik in het berichtje "Life, a collection of moments" even teruggeblikt op enkele toffe momenten uit mijn leven aan de hand van oude foto's die ik teruggevonden had. Ik vond dat toen zo leuk dat ik besloten heb om dit vaker te doen onder de titel #throwbachthursday. Ik hoop op meerdere donderdagen de tijd te vinden om even terug te blikken en dit dan ook met jullie te delen. Dit blogberichtje stond al een lange tijd op mijn "to-blog" lijstje en vandaag is eindelijk de dag waarop ik de tijd gevonden hebben om het eerste berichtje dan ook eindelijk te schrijven. In de plaats van eens te bladeren door enkele fotoboeken, zoals ik eerder al deed in het blogberichtje Life, a collection of moments, bladerde ik deze keer eens door mijn fotomapjes op mijn laptop. Daar vond ik minstens even leuke en grappige foto's terug die heel veel herinneringen naar boven brachten.

De eerste mapjes die ik op mijn laptop open deed waren die van mijn vele klj kampen. 6 jaar van mijn leven heb ik met plezier doorgebracht bij de klj en ook elk jaar ben ik met een grote lach op mijn gezicht meegegaan naar het jaarlijkse uitstapje naar de zee en natuurlijk ook op kamp. Telkens wanneer ik terugkwam van de zee met mijn haren vol met zand, liet ik mijn ouders zo fier als een gieter mijn schelpjes zien. Elk jaar werd mijn verzameling maar groter en groter en ik nu bewaar ik ze nog altijd zorgvuldig in mijn slaapkamer. Ook van kamp nam ik eens vele souvenirs mee: een hele rugzak vol met stenen! Allée ja, zo zagen mijn ouders het toch maar voor mij waren dat allemaal stenen in de vorm van hartjes!

Uiteraard had ik ook elk jaar mijn fototoestel bij (fotografie is namelijk geen recente interesse van mij) en legde ik zoveel mogelijk mooie momenten vast op mijn camera. Jammer genoeg heb ik wel niet alles op beeld kunnen vastleggen want ik had het meestal gewoon weg te drukken met me te amuseren.

Over de kenpo heb ik een tijdje geleden een spreekbeurt gehouden tijdens Nederlands en wat kan er dan zeker niet ontbreken? Natuurlijk, een paar super leuke foto's! Samen met mijn mama heb ik naar vele foto's gezocht. We vonden veel recente foto's terug maar de leukste vond ik die van in mijn beginjaren van de kenpo. Onderstaande foto's zijn genomen op een van mijn eerste wedstrijden en ik mag met veel plezier vertellen dat ik bij mijn tweede wedstrijdje gewonnen had. Dat is een moment in mijn leven dat ik niet snel zal vergeten.Voor de laatste foto's van dit berichtje ben ik nog eens gaan neuzen tussen de foto's die op het Facebookprofiel van mijn ouders staan. De eerste foto die ik terugvond is genomen op het vliegveld, aan het wachten totdat ik voor de eerste keer in mijn leven op een vliegtuig zou stappen. Ik weet nog heel goed dat ik toen wel een paar keer naar de wc gelopen ben van de stress ;-). De tweede foto die ik terugvond is er een van met mijn eerste communie en de twee laatste zijn er die bewijzen dat ik altijd, zon of sneeuw, door het leven ga met een lach op mijn gezicht!

Op welke momenten in jullie leven kijken jullie met een lach op jullie gezicht terug?

Reacties