Sweet summertime

Sweet summertime staat bij mij gelijk aan vele dingen waaronder uiteraard ook op vakantie gaan. Ik kan dan ook met veel plezier zeggen dat jullie binnenkort zo'n 10 dagjes niets van mij te horen gaan krijgen via deze site, want dan vertrek ik namelijk voor de eerste keer in mijn leven richting Slovenië op zomervakantie met Kazou. Vorig jaar heb ik er op die manier wel al een prachtige week op skilatten in Oostenrijk opzitten, maar dit wordt de eerste maal dat ik alleen (natuurlijk ook nog met een paar vriendinnen) richting de buitenlandse zon zal trekken. Ik kijk heel hard uit naar die week en ik verzeker jullie dat ik jullie hier achteraf uitgebreid over zal bijpraten. Beloofd!!! Al mijn tube-, rafting.,- stand up paddling-, party boot-,... avonturen vanuit Slovenië zal ik met veel plezier met jullie delen!

Maar natuurlijk associeer ik de Sweet summertime niet enkel met op vakantie gaan. Ik kan ook ontzettend hard genieten van vakantie in eigen land en de dingen die elke, maar dan ook echt elke, zomervakantie bij mij aan bod komen zijn de volgende:
  • Lezen, in de vakantie heb ik altijd heel veel tijd om gewoon rustig te lezen. Ik kan zo hard genieten van een goed boek en dat verklaard waarschijnlijk ook wel waarom ik ondertussen al aan mijn vierde boek van deze vakantie bezig ben. Oepsie! Als je zelf wat boeken inspiratie te kort komt, kan je altijd nog eens een kijkje gaan nemen op mijn Dreaming with open eyes pagina die ik gisteren nog aangevuld heb en de komende weken ook nog veel zal aanvullen ;-).
  • Genieten van een lekker ijsje. Vroeger genoot ik altijd van de overheerlijke ijsjes van het ijskarretje dat regelmatig ons huis voorbijrijdt, maar sinds een jaartje geniet ik van de meer dan overheerlijke ijsjes die mijn mama "bakt".
  • Fotomodellen. Je weet het misschien, of je weet het niet, maar zo'n 5 jaar geleden heeft mijn mama besloten om van haar hobby, haar bijberoep te maken: Fotografie Veerle Schelkens. Sindsdien mag ik dus af en toe eens voor model spelen en dat is deze vakantie niet anders. Een paar dagen geleden zijn we nog eens naar Mispeldonk getrokken met deze foto's als resultaat.


  • Bullet journalen. Natuurlijk moet ik sinds een jaartje ook mijn maanden in mijn bujo aanvullen. In het begin van het jaar heb ik namelijk mijn agenda voor 4 maanden gemaakt, in de paasvakantie de volgende 4 en dan schieten er uiteraard nog 4 over om te maken in de zomervakantie. September heb ik deze week al in mijn bujo gepend. 1 gedaan, nog 3 te gaan!!!
  • Genieten van mijn favoriete zomermuziek die sinds een jaar niet meer uit de boxen van de radio weergalmt, maar wel uit onze Sonos. De ene keer luisteren wij thuis naar de muziek die live vanuit het Q Beach House wordt uitgezonden en de andere keer luisteren we dan weer naar één van de vele afspeellijsten die ik al gemaakt heb. Uiteraard heb ik dan ook al een afspeellijst gemaakt met mijn favoriete zomerliedjes van 2018 in en die kan je hier dan ook beluisteren ;-).
Wat associëren jullie allemaal met de zomervakantie?
PS: De cover voor mijn nieuwe lijst heb ik gemaakt met Canva ;-).

Reacties