Ik netflix, jij netflixt, wij netflixen II

Het is nu al zo'n negen daagjes officieel: de zomer is voorbij! Ook al was het school al weer even bezig, zat ik stiekem nog wel een beetje in vakantiemodus. Jammer genoeg is 21 september ondertussen alweer gepasseerd en de herfst er weer. De tijd van shortjes, rokjes en kleedjes is grotendeels voorbij en ik zou in principe zelfs best al handschoenen aandoen. In het nieuwe schooljaar heb ik het wel altijd vertikt dat te doen omwille van twee redenen: 1. dat zou willen zeggen dat de zomer echt, maar dan ook echt voorbij is en 2. ik ben misschien ook wel een klein beetje te lui om 's ochtends nog op zoek te gaan naar mijn handschoenen šŸ˜‰. Uiteraard kent de herfst niet enkel nadelen, want je kan namelijk weer ongegeneerd in de zetel met een dekentje en een lekker theetje naar je favoriete serie op Netflix te kijken. Maar wat doe je als je favoriete serie ten einde loopt? Op zoek gaan naar een nieuwe natuurlijk die minstens even goed is als de vorige en met die zoektocht wil ik jullie graag helpen! Zo'n half jaartje geleden heb ik in dit berichtje geschreven over mijn favoriete series en dat is wat ik nu weer ga doen.

Riverdale
★★★★☆ 2 seizoenen
Op Riverdale High wordt de nieuwkomer Veronica Lodge verwelkomt terwijl Cheryl Blossom probeert om samen met vele andere leerlingen, waaronder Betty, Archie en Jughead, de dood van haar tweelingbroer te verwerken. Maar na de dood van Jason komen er alsmaar meer geheimen en mysteries aan het licht en komen ze erachter dat het perfecte Riverdale dan toch niet zo perfect is.

De eerste twee seizoenen van Riverdale heb ik wel al een tijdje geleden uitgekeken en ik kijk dan ook heel hard uit naar het derde seizoen dan op 10 oktober van start zal gaan. Ik kan al bijna niet meer wachten!


The Vampire Diaries
★★★★✩ 8 seizoenen
Het nieuwe schooljaar is weer aangebroken in Mystic Falls en ook de zeventienjarige Elena Gilbert keert, na de dood van haar ouders in een tragisch ongeluk, terug naar school. Daar ontmoet ze de knappe, nieuwe student Stefan Salvatore. Ze voelen zich meteen door elkaar aangetrokken, maar wat Elena niet weet is dat Stefan een groot geheim met zich meedraagt: hij is namelijk een vampier. Niet veel later worden er in Mystic Falls ook vele mensen dood aangetroffen en in het nieuws wordt telkens weer vermeld dat het zou gaan om aanvallen van wilde dieren. Al snel wordt duidelijk dat er nog veel meer geheimen en mysteries zijn in het dorpje Mystic Falls.

Deze serie is spannend en ontroerend tegelijk! Ik heb de serie bijlange nog niet uitgekeken en heb toch al vaak mijn adem ingehouden en een zakdoekje moeten bovenhalen. Opgepast: Deze serie is ontzettend verslavend šŸ˜‰.

Shadowhunters
★★★★★ 3 seizoenen
Clary Fray is achttien jarig meisje uit Brooklyn, die uitging om haar verjaardag te vieren, maar terugkeerde met een cadeau dat ze nooit verwacht had. Haar leven stond namelijk op z'n kop toen ze er op haar achttiende verjaardag achterkwam dat ze een schaduwjager is en deel uitmaakt van een verborgen wereld waar bijna oorlog uitbreekt. 

Deze serie is veruit mijn favoriet! Het is zo spannend en ik heb ook wel tig keren gehuild bij het bekijken van deze serie. Niet veel nadat ik deze serie ontdekt had, kwam ik erachter dat deze serie gebaseerd is op de boeken: 'De kronieken van de onderwereld" en ben ondertussen al het vierde boek aan het lezen. Deze serie is echt iets wat je niet wilt missen!

Welke series vinden jullie echte aanraders?

Reacties

Een reactie posten