About me

Hallo iedereen!
Ik ben Chinouk Wellens en ik heb sinds twee jaar mijn passie gevonden in het bloggen. Ik heb deze "About me" pagina aangemaakt omdat ik jullie zo dankbaar ben om keer op keer mijn blogberichtjes te lezen. "Maar wie is de persoon eigenlijk achter al die berichtjes die op deze blog verschijnen?" Awel, dat zal ik jullie eens snel uitleggen.


Mijn naam is dus Chinouk Wellens, een vijftienjarige meid die zich graag creatief (op eender welke manier) bezig houdt. Zo hou ik van tekenen, knutselen, gitaar spelen,... Je kan eigenlijk niet aan mijn creativiteit ontkomen want mijn blog staat er vol van!

Ik ben stapelgek op katten en zelf ben ik dan ook trotse eigenaar van een 12 jaar oude kater, Dipsi. Dipsi is op mijn 3 jaar in mijn leven gekomen en ik kan hem nooit meer missen. Ik hou van hem met heel mijn hart.Natuurlijk zit ik niet altijd lui in mijn zetel bij Dipsi want ik beoefen ook nog twee geweldige hobby's. Daarnet heb ik aan jullie al verklapt dat ik een geweldig instrument bespeel, gitaar. Dit doe ik bij Gizon (gitaarschool zonder notenleer) te St.-Katelijne. Waver.De tweede hobby die ik met hart en ziel beoefen is, Kenpo. Dit is een soort van verdedigingssport die ik nu al 8 jaar beoefen. De club waarbij ik dit doe is Modern Warrior Academy  te Putte.


Hopelijk kennen jullie de persoon (ik) achter deze blog nu al iets beter en zie ik jullie hier nog eens terug.

Reacties