Self-made birthday card

Woohooo de vakantie is weer in het land! Dat wil ook zeggen dat er weer een paar verjaardagsfeestjes aan zitten te komen. Ik geef altijd graag een kaartje cadeau en die maak ik dan ook altijd zelf maar ik heb niet altijd evenveel inspiratie. Daarom ga ik altijd even een kijkje nemen op pinterest waar ik meestal vele toffe ideetjes opdoe. Dat was deze keer niet anders en ik heb een geweldig tof kaartje gevonden dat niet moeilijk is om zelf te maken.

  • Maak eerst zelf met behulp van papier een blanco kaartje. Let wel op dat je het op een goed formaat maakt zodat het in een envelop past.
  • Plak nu met washi-tape (of een andere tape maar zeker geen gewone plakband want je moet de tape achteraf nog kunnen verwijderen) je gewenste tekst af op je kaartje. Als je bochten moet maken kan je best met kleine stukjes washi-tape werken.


In de bochten werk je dus best met kleine stukjes washi-tape.  • Stempel nu met behulp van een beetje verf en een paar wattenstaafjes je kaartje vol met kleurrijke stipjes. Je zet er zoveel als je wilt en zo dicht bij elkaar als je wilt. Let op dat je dicht bij de washi-tape de stipjes niet te ver uit elkaar zet want anders zal het resultaat misschien niet zo duidelijk zijn.  • Wanneer dat gebeurt is en wanneer de verf goed is gedroogd haal je de washi-tape er rustig af en kan je een mooie boodschap binnenin het kaartje schrijven voor de jarige jop. 


Hopelijk hebben jullie iets gehad aan deze tip en kunnen jullie daar binnenkort ook iemand heel erg gelukkig mee maken. Reacties