Tof dagje voor jong en oud

Vorige zondag heb ik er samen met een paar van mijn geweldige vriendinnen nog eens een super tof dagje van gemaakt. Samen zijn wij naar de kermis in Bonheiden getrokken. Dit is een toffe activiteit voor jong en oud. Vroeger amuseerde ik mij te pletter in de draaimolen, met het vissen van eendjes, ... Nu vind ik het nog steeds zalig om mij te amuseren op de kermis maar dan houd ik me daar nu wel met een paar andere dingen bezig. Ik laat jullie kennis maken et mijn favoriete kermisattractie's.

  • Ik kan wel duizenden euro's uitgeven aan de lambada. Dit was jammer genoeg niet aanwezig op de kermis in Bonheiden -misschien maar goed ook want anders was ik nu blut geweest- maar op de kermis in St.-Kat.-Waver is deze geweldige attractie wel nog steeds aanwezig.
  • Dankzij de aanwezigheid van de botsauto's weet ik mij ook altijd te amuseren. Het is wel tof om af en toe eens hard te botsen (maar dan liefst wel zonder mij te bezeren natuurlijk ;-)).


  • Natuurlijk houd ik mij ook graag bezig met het spelen met de muntjes op de kermis. Hier kan ik mij ook uren mee bezig houden.


Zoals je ziet is dit een geweldige activiteit voor jong en oud. Voor iedere is er wel wat wils al is het maar het eten van de smoutebollen op het einde van de dag ;-).

Reacties