Nicholas

Zaterdag 26 november, de dag waar ik maanden naar uitgekeken heb omdat ik dan eindelijk ooggetuige mocht zijn van de goocheltrucs van de enige echte Nicholas. De tickets hingen al een tijdje boven op mijn prikbord te blinken maar ik was zo gelukkig wanneer ik ze daar eindelijk mocht afhalen. Samen met mijn papa en goede vriendin ben ik zaterdag dan ook vol enthousiasme naar het Theatrium te Mechelen getrokken.

Eens daar aangekomen was het vol spanning afwachten tot de show zou beginnen. Iets later dan verwacht kwam hij het podium op maar het wachten was zeker de moeite waard. Aan de hand van goocheltrucs vertelde hij zijn levensverhaal en dat alles mochten wij meemaken vanaf de vijfde rij! Zijn trucs waren echt adembenemend om te zien. Zo sorteerde hij blindelings een pakje geschudde kaarten, liet hij een ring in een kiwi verdwijnen, toverde hij een paar kaarten uit zijn mond, maakte van een twintig euro biljet twee briefjes van tien,... Ook zorgde hij ervoor dat een twee euro muntstuk in een cola flesje terecht kwam en dat dan nog wel vlak voor mijn neus. Deze truc had hij tussen het publiek uitgevoerd en zo stond hij naast mij. Ik had mij voorgenomen om heel erg goed op te letten maar het is nog altijd een even groot raadsel als voordien. Veel wijzer ben ik er niet van geworden maar ik heb er toch o zo hard van genoten.


Achteraf kon je ook nog op de foto met Nicholas en deze kans lieten wij natuurlijk niet schieten. We hebben vooraf nog een pakje van zijn kaarten gekocht die we dan door hem hebben laten signeren voordat we samen op de foto gingen. Het was een onvergetelijke dag.

PS. Het pakje ligt nog steeds ongeopend op de kast en daar zal ook niet snel verandering in komen denk ik. Die handtekening is heilig! Niets of niemand mag daar aankomen šŸ˜‰.


Reacties