Mijn 2016 !!!

Het jaar is alweer voorbij gevlogen!!! Dit was een geweldig jaar en ik ga hier ook zoveel mooie herinneringen aan over houden die ik graag voor jullie nog eens op een rijtje zet.

2016 zal voor mij altijd bekend staan als het "geboortejaar" jaar van La vie de Chinouk! Op 3 april 2016 is het allereerste blogberichtje op mijn blog verschenen en dit is iets waar ik dan ook super trots op ben.


Dankzij mijn blog heb ik mij dit jaar nog eens van mijn creatiefste kant laten zien. Dit jaar gaat bij mij de geschiedenis in als mijn creatieve jaar en dit is dan ook iets wat ik graag wil verder zetten in 2017.


2016 zal voor mij ook altijd bijblijven als het jaar van de vele ontdekkingen. Zo heb ik opnieuw mijn passie gevonden in het lezen, heb ik een nieuwe manier van tekenen ontdekt: namelijk digitaal tekenen, heb ik het plezier gevonden in het vanbuiten leren van het getal pi en heb ik, last but not least, mijn passie voor het lopen ontdekt! 


Ook heb ik dit jaar vele toffe hobby ervaringen opgedaan. In mei vond mijn allereerste gitaarconcert met gizon  plaats en ook mijn eerste wedstrijd met de kenpo is na dit jaar een feit. Dit waren geweldige ervaringen die ik niet snel zal vergeten!Wat ik ook zeker niet ga vergeten is dat ik dit jaar eigenaar ben geworden van een prachtige bril! Niet dat ik hier zo blij mij ben, maar ik vindt hem toch o zo mooi.


En natuurlijk heb ik dit jaar ook zoveel mooie momenten beleefd met al de mensen die mij nauw aan het hart liggen. Zo heb ik bv. ontzettend hard genoten van de vakantie naar Maastricht samen met mijn ouders, ons bezoek aan het land van ooit, het daguitstapje naar Bellewaerde samen met een geweldige vriendin, de onvergetelijke dag in de boekenbeurs te Antwerpen, de tweedaagse met onze klas naar Voeren, het bezoekje aan het plukhof en aan Nicholas samen met nog een andere geweldige vriendin,...

En natuurlijk heb ook gewoon ontzettend hard genoten van het afgelopen jaar. Op naar 2017!


Reacties