1 jaar La vie de Chinouk

Al 1 jaar, ik kan het echt amper geloven, La vie de Chinouk is vandaag al exact 1 jaar oud! 1 jaar geleden kwam ik 's avonds, wanneer ik wakker lag in bed (alle goede ideeën ontstaan bij mij 's avonds 😉) op het idee om te bloggen. 1 jaar geleden nam ik mijn computer en ging ik samen met mijn mama aan de slag om de (toen), voor mij, perfecte layout voor mijn blog te creëren. 1 jaar geleden nam ik mijn potloden en papier beet omdat ik meteen materiaal wou om over te bloggen. 1 jaar geleden deelde ik, vol trots, onderstaande screenshot op Facebook om mijn eigen blog te promoten. Dit alles lijkt nog heel recent maar het is wel degelijk al 365 dagen geleden (en dit bevestigd mijn herinnering op Facebook).

Mijn vorige layout. Wat ben ik toch blij dat ik deze heb veranderd 😂

Een reden om me aan dit blogavontuur te wagen, is er nooit echt geweest. Misschien deed ik het omdat ik hield (en nog altijd hou) van schrijven, ik mijn creatieve projectjes met meerdere mensen wou kunnen delen of mijn mama haar vroegere gezinsblog mij heeft geïnspireerd en ik dit een soort van verder wou zetten. Niemand weet het maar toch heb ik nog geen moment spijt gehad van mijn beslissing. Natuurlijk heeft het traject dat ik tot nu toe heb afgelegd al een aantal dipjes gekend en dacht ik soms dat dit alles helemaal geen zin had omdat het toch niemand interesseerde en niemand het las. Maar nu weet ik wel beter: ik hou van het bloggen en wat maakt het dan nog uit of mijn blog gelezen wordt of niet. Ik blog met hart en ziel en hier zal nooit of te nimmer iemand iets aan veranderen.

Ik tel al een paar weken af naar de verjaardag van mijn blog en om mij op deze dag voor te bereiden, heb ik veel van mijn blogberichtjes nog eens gelezen. Wat leuk om te zien (lezen eigenlijk) wat ik in dit afgelopen jaar allemaal heb gedaan en vooral hoeveel vooruitgang (allée ja, dat denk ik toch) ik al heb gemaakt. Zo vind ik bijvoorbeeld dat mijn schrijfstijl wel wat vooruitgang heeft geboekt en ondertussen heb ik al een heleboel nieuwe knoppen (zoals enkele links, mijn foto's vergroten/ verkleinen,...) op blogger ontdekt. Om daarvan een voorbeeld te geven is hier de link van mijn aller eerste blogbericht of je kan ook gewoon hieronder het eerste berichtje ooit van La vie de Chinouk lezen.


Tekenen:

Dankzij een geweldige vriendin van mij heb ik vorige week een fantastisch tekenkanaal ontdekt, Lineke Lijn. Ik vind Lineke haar tekeningen helemaal GEWELDIG! Ze legt alles dan ook zo goed, duidelijk en tegelijkertijd toch ook zo leuk uit. Ik hou vooral van haar kanaal voor volwassenen maar vandaag heb ik ook eens haar kinderkanaal uitgetest. Hieronder kan je meegenieten van hoe ik deze vakantiedag creatief heb doorgebracht. Natuurlijk geef ik jullie ook nog de link mee van hoe je deze prachtige emoji tekent en hopelijk hebben jullie ook veel aan alle leerrijke tips van Lineke Lijn.
https://www.youtube.com/watch?v=Eu6U1SCenac

PS De kat van Lineke (Jantje) is ook altijd van de partij. ;)


Ik ben enorm blij dat ik 365 dagen geleden in dit avontuur ben gestapt (en ja ik weet het, ik val weer in herhaling) en daarom vernieuw ik mijn blog graag weer een beetje met een... nieuwe profielfoto! Ja, ik weet dat dit niet zo speciaal klinkt maar over deze foto heb ik lang nagedacht en heel veel voor gepinterest. Ook vind ik dat zo'n kleine verandering, je blog toch weer een beetje nieuw leven inblaast. Wat vinden jullie van mijn nieuwe profielfoto? Ik hoop dat hij mij weergeeft gewoon zoals ik ben: Chinouk de zotte, creatieve boekenwurm.


Reacties