Even bijkletsen...

Even bijkletsen, dat kan na zo'n anderhalve maand zonder bloggen wel eens nuttig zijn natuurlijk. De laatste tijd heb ik jammer genoeg niet veel tijd of inspiratie gehad om nog eens een blogberichtje te schrijven, maar hé dat wilt niet zeggen dat ik al die tijd van de aardbodem verdwenen was hè 😉. Buiten het feit dat ik mij zo'n twee weken lang in mijn schoolboeken verdiepte voor de examens, heb ik nog vele andere (plezantere) dingen meegemaakt de afgelopen tijd. Nu is het enkel nog vol spanning afwachten voor mijn rapport en dan kan de vakantie eindelijk beginnen! Dan heb ik nog 10 x zoveel tijd om mij helemaal uit te leven en natuurlijk ook 10 x zoveel tijd om jullie telkens weer over mijn vakantieavonturen te vertellen.

Het eerste wat ik jullie met veel plezier kan meedelen, is dat ik vanaf september elke maandag in de les elektrische gitaar te vinden zal zijn. Al enkele jaren droom ik hiervan en ik kan het nog altijd niet helemaal vatten dat die droom ook werkelijk in vervulling zal gaan. Natuurlijk heb je, om elektrische gitaar te kunnen spelen, ook wel een elektrische gitaar nodig. Niet dat we al hopeloos op zoek waren, maar een bezoekje aan de muziekwinkel met als doel om enkel eens rond te neuzen, werd al snel het bezoekje waar ik mijn allereerste elektrische gitaar kocht. Het was liefde op het eerste gezicht! Nu kan het oefenen al beginnen zodat ik zeker goed kan aansluiten bij de groep waarin ik vanaf september zal belanden. Omdat er voorlopig geen nieuwe groep elektrische gitaar wordt opgestart, mag ik namelijk in een iets hogere groep beginnen. Ik weet alvast wat te doen in de vakantie 😉.

Vrijdag 11 mei was samen met het kopen van mijn elektrische gitaar al één van mijn grootste muzikale hoogtepunten van dit jaar. Die dag mocht ik namelijk een concert van Bart Peeters bijwonen vanop, jawel, de eerste rij! Tijdens het energieke concert kon ik Bart Peeters bijna letterlijk aanraken en achteraf, tijdens het maken van een foto, kon ik dat dan ook letterlijk doen. Ik heb enorm genoten van die avond en dan vooral van de liedjes: Lepeltjesgewijs, Heist aan zee, Brood voor morgenvroeg, Tot je weer van me houdt en Twee paar poten en een staart.

Afgelopen maand was behalve een heel muzikale, ook een super sportieve maand. Om te beginnen vond op de zeventiende dag van mei de triatlon voor de derdejaars van mijn school plaats en moet het nu toch ook wel lukken dat ik tot die groep behoor. Ik had daar alles behalve zin in, maar het gaf toch ook zo'n goed gevoel wanneer de finish eindelijk in zicht was. Natuurlijk kan je een sportieve maand geen sportieve maand noemen als het enkel bij een triatlon (natuurlijk niet met de werkelijke afstanden) van school blijft. Een tijdje geleden heb ik dus ook nog deelgenomen aan de jaarlijkse kadodderloop in Sint-Katelijne-Waver, waar ik 5 km liep in een tijd van 33 minuten en 35 seconden en zo'n twee weken geleden heb ik mijn groene band behaald bij de kenpo. Sportiever kan het toch bijna niet hè?!

Afbeeldingsresultaat voor ocean's 8Last but not least heb ik de afgelopen tijd ook veel tijd met vrienden gespendeerd. Zo ben ik met mijn school voor een dagje richting Luik getrokken en heb ik daar samen met mijn vrienden een super toffe en actieve dag beleefd voor de lessen Frans. Ook heb ik een paar dagen geleden de vakantie met glans ingezet tijdens een slaapfeestje met een paar vriendinnen en over een paar dagen mag ik nogmaals een kaartje maken want dan staat er nog een verjaardagsfeestje op de planning. En als je denkt dat dat al alles is, zit je er behoorlijk naast. Gisteren ben ik namelijk richting de cinema getrokken met een goede vriendin. Ikzelf had nog nooit gehoord van de film Ocean's 8 maar mijn vriendin wou deze film heel graag eens zien en ik heb er ook geen enkel moment spijt van gehad dat ik aanwezig was in die cinemazaal. Deze film is een echte aanrader!

Wat hebben jullie de laatste tijd zoal beleefd?

Reacties